Reflection

Fysiotherapie

De juiste behandeling van

therapeuten met een sportmindset.

Sterker en fitter worden en weer helemaal blessurevrij? Zélfs met de meest serieuze blessure kun je bij ons komen trainen. We behandelen je en helpen je aangepast te trainen.

Afspraak maken

Fysiotherapie

behandeling 30 min

€ 37,50

Fysiotherapie

behandeling 60 min

€ 75,-

Loopanalyse

behandeling 60 min

€ 75,-

Wat we doen

Vermoeide spieren, stijfheid of spierpijn. Ben je bekend met kramp of een gebrek aan mobiliteit in je gewrichten? Dat verbeteren we met een sportmassage. Opgeslagen werkstress in het lichaam, een stijve rug of hoofdpijn zonder aanleiding kunnen we verhelpen. Ook als je veel in dezelfde houding zit of werkt is zo nu en dan een sportmassage een verstandige keuze.

Dit is een jonge, revolutionaire test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Binnen enkele minuten sporen we de zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op. Tijdens de behandeling zorgen we voor een snelle pijnverlichting en directe verbetering van de lichamelijke prestatie. Heb je een frozen shoulder, doof gevoel in je lichaamsdelen, uitstraling naar benen of armen en vingers? Knie klachten of vage terugkerende klachten of RSI? Wij helpen je graag!

Heb je vragen over je houding? Of wil je dat we preventief meekijken naar hoe jij staat en beweegt? Blijf je lastig in een neutrale houding zitten? Tijdens een houdingscheck kijken we wat je zelf kunt doen met betrekking tot je vraag of klacht. Of kijken we welke vervolgbehandeling het beste bij jou past om je houding te verbeteren.

Is hardlopen voor jou het gevoel van vrijheid? Of heb je last van zeurende pijntjes zodra je meerdere kilometers gaat maken? Wij helpen je om klachtenvrij, met plezier te kunnen hardlopen. We kijken mee naar je techniek zodat je eindelijk je plezier (terug)vindt in hardlopen.

Succesverhalen

Ontmoet onze fysiotherapeut

Niels van Keken

Niels is in 2019 afgestudeerd en direct aan de slag gegaan als fysiotherapeut in het St. Antonius Ziekenhuis. Direct vanaf het begin van zijn studie trekt de sportkant van fysiotherapie Niels erg aan. Sinds de zomer van 2020 is hij daarom met veel enthousiasme het team van Reflection Barneveld komen versterken. Bewegen is zijn passie en van daaruit heeft hij zijn eigen werkwijze als fysiotherapeut ontwikkeld.

Plan een intake

Chat openen
1
Giedo | Reflection
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen?