CrossFit Reflection

Onze kernwaarden

Over Reflection CrossFit Barneveld

Ons doel

Bij Reflection is ons doel om fittere en gezondere levens te creëren. Met professionele begeleiding door ervaren coaches zorgen wij voor het leukste (en wellicht het zwaarste) uur van je dag.

Voor iedereen

Of je nu een beginner of een ervaren crossfitter bent, wij zullen ons best doen om jou flink te laten zweten op een plek waar jij je thuis voelt.

Proefles volgen

Meld jezelf vandaag nog aan voor een proefles en ervaar het zelf. Wij – en veel van onze leden – spreken uit ervaring: grote kans dat je direct verslaafd bent.

Hoe wij dit doen

CROSSFIT IS ECHT VOOR IEDEREEN

Bij CrossFit Barneveld is elke les opgebouwd uit 3 onderdelen: een warming up, daarna een stuk techniek of kracht en als afsluiter de Workout of the Day (WOD). Op eigen tempo voer je de oefeningen uit. Iedere 24 uur stellen we een nieuwe les samen. Hierdoor doe je geen dag hetzelfde. Een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld naar de sportschool gaan.

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Bij ons ga je daarom altijd aan de slag onder toeziend oog van een ervaren en gecertificeerde coach. In kleine groepen van maximaal twaalf crossfitters. Op die manier ontwikkel jij jezelf op de beste manier, kunnen wij je ondersteunen waar nodig en is er ruimte voor een-op-een contact. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over een oefening of last hebt van een blessure.

wij werken samen met