Kennismaking

Proefles

Wil je graag kennismaken met CrossFit? Dit is natuurlijk mogelijk. Hiervoor organiseren wij aparte proeflessen. In een groep van maximaal 10 mensen krijg jij door een van onze ervaren coaches uitgelegd wat CrossFit is en ervaar jezelf hoe leuk, en soms zwaar, CrossFit is.

Lees ook gerust CrossFit voor Dummies eens door.

Lijkt het je wat om een proefles te gaan doen? Meld je dan hier aan. Na het aanmelden krijg je een bevestigingsmail met daarin de datum en tijd van jouw geplande proefles. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag.

ON-Ramp

Na de proefles zullen wij contact met je opnemen. Om op een veilige manier te beginnen met CrossFit starten we als eerste met een On-Ramp traject. Tijdens dit traject ga je samen met een coach een heel uur aan de gang om je te laten ervaren wat CrossFit is. Naast enkele basisoefeningen en een workout, zullen onder andere de onderwerpen blessures en scaling doorgenomen worden. Techniek en veilig bewegen staan bij ons voorop en dat willen wij je dan ook graag uitleggen. Vooral het stuk scaling is voor nieuwe leden onmisbaar. In het kort is dit het aanpassen van een workout (binnen de standaarden die de
coach geeft), zodat het mogelijk is om op jouw niveau veilig maar effectief te trainen.

Naderhand zullen we nogmaals telefonisch contact met je opnemen om te kijken welk abonnement bij jou past. Hierbij kijken we naar jouw doelen en mogelijkheden. Het traject is voor elk nieuw lid verplicht, tenzij aangetoond kan worden dat er duidelijke ervaring aanwezig is. De kosten hiervoor zijn €50,-. Hierbij zit een Reflection shirt inbegrepen.

Meld je hier aan voor jouw On Ramp traject.

Ervaring?

Heb jij al ervaring met CrossFit, dan is een proefles niet nodig. Laat het ons weten via de mail of vul het contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

On-Ramp

Sluit hier af!