CrossFit Coaches

De coaches

Zonder onze trainers geen CrossFit Barneveld. Het zijn de coaches die je elke les weer motiveren om tot het uiterste te gaan. De coaches die je tijdens een workout soms wel kunt schieten. Maar uiteindelijk zijn zij die altijd voor je klaarstaan. Ontmoet de gecertificeerde coaches van CrossFit Barneveld: Gerben van Meerveld, Tamara Mohle, Janne Rijksen en Maroesja Kleijer. Wie ze zijn? Komt die.

Gerben van Meerveld
Tamara Mohle

GERBEN VAN MEERVELD

In een inmiddels zeer grijs verleden begon de sportieve carrière van onze grote, vriendelijke reus Gerben op het basketbalveld. Door een blessure moest hij noodgedwongen het basketballen verruilen voor iets anders. Maar wat dan? Het werd eerst kitesurfen. Daarna windsurfen. Gevolgd door boulderen (sportklimmen). En vervolgens zwemmen. En oh ja, het lopen van triatlons deed hij er ook nog even bij. Je merkt het: stilzitten is nogal lastig voor Gerben.

Uiteindelijk zette Gerben jaren later zijn eerste stap in een CrossFit-box. De rest is geschiedenis. Is onze coach niet zelf aan het sporten, dan begeleidt hij graag anderen als coach bij CrossFit Barneveld. Door zijn vele opleidingen heeft Gerben antwoord op alles. Oké, bijna alles. Dus heb je vragen over jouw training? Tik onze Gerben even op zijn schouder.

Tamara Mohle

Al van jongs af aan is Tamara bezig met sport. Tot haar 18e als turnster waarna ze later de switch maakte naar hardlopen en vervolgens krachttraining. De perfecte combinatie voor CrossFit natuurlijk, al wist ze dit toen nog niet. Zodra CrossFit Barneveld van de grond was, stond Tamara als eerste voor de deur om een proefles te volgen. Na deze les werd ook zij gegrepen door het welbekende CrossFit virus. Inmiddels heeft ze haar Crossfit level 1 papier op zak en is ze een vaste waarde binnen de box en niet meer weg te denken binnen CrossFit Barneveld. Voor advies voor het aanvliegen van een WOD tot het verbeteren van je techniek kun je haar altijd vragen naar de #tipvantammie, inmiddels een bekend fenomeen in onze box.

Naast een geweldige en gepassioneerde coach is ze ook mede-eigenaar van Buddy of the brand en zit ze het liefst in Spanje, waar CrossFit ook een vast onderdeel van haar ritme is. Verder maakt het haar eigenlijk niet uit waar de reis heen gaat. Als het maar ver weg is, lekker warm, en goede surf- en duikspots heeft, dan is onze Tamara dik tevreden.

Proefles volgen?

Ja, graag!

wij werken samen met