Samenwerking Gemeente Barneveld

Haal meer uit je talent!

Bovenstaande is de opzet van het nieuwe project talentenondersteuning voor  talentvolle sporters van 12 tot 18 jaar. Dit gaan wij, samen met de gemeente Barneveld, starten. Hieronder vind je meer informatie over het project.

Wat houdt het project in?

Met het project willen wij, voor een geselecteerd aantal talentvolle jeugdsporters, een aanvullend programma bieden. Het doel hiervan is om deze talenten naar een hoger niveau te brengen. Uniek is dat de talenten (en hun ouders) buiten hun eigen sport ook van elkaars kwaliteiten leren en zich zo ook breder kunnen ontwikkelen.

Bij het project werken ervaren trainers en coaches van verschillende sportverenigingen samen. Dit is altijd onder begeleiding van een gemeentelijke combinatiefunctionaris. CrossFit Barneveld verzorgt wekelijks de lessen, zodat de talenten zich op fysiek vlak ontwikkelen. Ook zullen er trainingen op mentaal vlak plaatsvinden. Hier volgt later meer informatie over. Het project duurt een jaar en de talenten zullen een intake en een test krijgen.

Om deel te kunnen nemen aan de talentenondersteuning voldoe je aan de volgende criteria:

  • Je voldoet aan de criteria van de sportbond om als talent in aanmerking te komen;
  • Lid van een sportvereniging in de Gemeente Barneveld;
  • Je bent tussen de 12 en 18 jaar oud

Waarom talentenondersteuning?

CrossFit Barneveld hecht, net als de Gemeente Barneveld, veel waarde aan sportstimulering. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, krijgt met name de breedtesport in onze gemeente veel aandacht. Binnen de gemeente Barneveld zijn er enkele sportverenigingen die zich richten op getalenteerd jeugd. Met het programma willen we deze talenten verder ondersteunen, zodat zij zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Heeft u interesse in de talentenondersteuning?

Biedt de talentenondersteuning mogelijkheden voor jou, de jeugdtalenten binnen jouw vereniging, of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 06-83226390. We helpen je graag.