Afvaltraject

Wij weten hier wel raad mee

12 weken lang hebben wij Peter met veel plezier mogen begeleiden met zijn afvaltraject. Lees hieronder zijn verhaal en bekijk de foto’s. Heb jij ook specifieke doelen zoals afvallen of sterker worden en heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op door hier te klikken. We helpen je graag!

Afvaltraject

“Begin september ben ik gestart met CrossFit. Na een aantal jaren lekker eten en de nodige biertjes mochten er echt wel een aantal kilo’s vanaf.

Rens en Gerben wisten hier wel raad mee. Met een voedingsschema voor 12 weken, waar de heren met de neus bovenop zaten, bleek dat lekker eten Γ©n gewicht verliezen ook samen kon gaan.

Naast de voeding was (en ben) ik twee keer per week te vinden bij CrossFit Barneveld. De oefeningen bij CrossFit Barneveld gingen niet altijd even vlekkeloos, maar door de persoonlijke begeleiding gaat dat nu al veel beter. Alhoewel.. touwtje springen is nog steeds niet zo mijn ding. πŸ˜‚

Daarnaast, leuk om te melden natuurlijk: In 12 weken tijd, door de combinatie van gezond eten, sporten en begeleiding van de twee toppers: 17,5 kilo gewicht minder om mee te slepen! πŸ’ͺπŸ»βš–β€™β€™