Even voorstellen

Even voorstellen: Roderick!

Vandaag sluiten we de reeks af. Dit moet natuurlijk afgesloten worden met het beest van CrossFit Barneveld; Roderick!

Even voorstellen aan Roderick!

”Mijn naam Roderick en ik ben nu ongeveer een jaar bezig met crossfit. Voor die tijd zat ik alleen maar op de bank een beetje te roken en ongezond te eten. Ik zat al ruime tijd te denken om te gaan sporten maar ik wilde niet naar een “normale” sportschool. De reden hiervoor was dat ik geen zin had om alleen maar aan de gewichten te hangen en altijd maar hetzelfde te doen. Een collega zei tegen me “als je lekker kapot wil gaan dan moet je eens kijken of CrossFit wat voor je is”. Vervolgens ben ik direct gaan kijken maar CrossFit Barneveld was nog niet open. Echter, je kon wel een proefles aanvragen – alsof het voorbestemd was😁.Na het aanvragen van de proefles kreeg ik de smaak te pakken en ben ik rustig begonnen met twee keer per week te sporten. Gerben en Rens waren er altijd om ervoor te zorgen dat ik steeds verder kwam. Inmiddels zijn we een jaar later en ga ik vier keer per week en ben ik zelfs begonnen met hardlopen, met als doel het (uit) lopen van de run by Night en dit is dik gelukt”

Topper is het ook he? We zijn trots op je!


Wil je ook net zoals Roderick veel plezier beleven en nog belangrijker: een beest worden? Meld je dan hier aan voor het on-ramp traject en dan zien we je snel!