Even voorstellen!

Even voorstellen: Aranka!

Ha! Mogelijk potentiële crossfitter! Mijn naam is Aranka en sinds oktober 2017 ben ik lid van CrossFit Barneveld. Destijds wilde ik gráág meer gaan sporten en daarom meldde ik me gelijk aan toen ik hoorde dat Crossfit Barneveld ging starten. De eerste paar weken kon ik bijna niet meer lopen van de spierpijn, maar wat gaf het een goed gevoel om te gaan trainen!

Even voorstellen aan Aranka!

Waar ik begon als absolute niet-fitgirl zonder doorzettingsvermogen, lukt het me nu om drie keer in de week aardig mee te komen met de workouts, de spierpijn te trotseren én steeds fitter te worden!

Ik heb wel eens horen zeggen: als je denkt dat je niet meer kunt, kan je nog anderhalf keer zo lang.

Dát heb ik wel ervaren bij Crossfit Barneveld: soms zijn de workouts hartstikke zwaar, maar dankzij de toffe en motiverende mensen met wie je traint en dankzij de fantastische coaches Gerben en Rens, blijk je het dan tóch te kunnen. En dan is de hele community trots (inclusief jijzelf)!

Misschien word ik nooit zo sterk dat ik 100 kilo kan deadliften, maar door Crossfit zit ik wel onwijs goed in mijn vel en ben ik veel bewuster gaan trainen op mijn eigen niveau. En dát vind ik belangrijk!”

Volgende week zullen we de reeks afsluiten met het voorstellen van Roderick!


Wil je ook net zoals Aranka veel plezier beleven en nog belangrijker: goed in je vel zitten? Meld je dan hier aan voor het on-ramp traject en dan zien we je snel!